Telefon Özellikleri

Akıllı telefon pazarının önde gelen şirketlerinden Meizu, uzun zamandır sessiz. Bir zamanların efsane markası bir süredir yeni bir amiral gemisi ve yeni bir yazılım geliştiriyor gibi gözüküyor. Yeni amiral gemisi olacak Meizu 18’in tasarımı sızdırıldı. Şirketin CEO’su ve kurucusu olan Huang Zhang, Meizu 18’in önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Henüz hiç bir teknik özelliği hakkında bir sızıntı ve bilgi yok ancak tasarımdan gördüğümüze göre 108MP ana kameraya, toplamda 4 kameraya sahip. Ek olarak gövdenin cam ve seramikten üretilmesi bekleniyor. Geçen sene Temmuz ayında yayınlanan Flyme 8’in yeni sürümü çok gecikti. Güncelleme konusunda biraz sıkıntıları olan Meizu bu konuyu çözmek için çok çalışıyor. Mühendis bulmakta zorlanan Meizu, Flyme 9’u Meizu 18’e yetiştirmek istiyor.

Simetrik bir ekran tasarımına sahip olan Meizu 18’in 2K ekran ve 120Hz ekrana sahip olması bekleniyor. Bu yenileme hızı artık standart bir hale geldi.

Henüz kesin bir detay olmasa da Meizu 18 modeli amiral gemisi olacağı için Snapdragon 875 kullanılacağını tahminen söyleyebiliriz. 10 ve 12GB RAM kullanılması muhtemel telefon performans konusunda tam bir canavar olacak.

ŞİMDİ PAYLAŞ

BENZERHABERLER

YORUMYAZIN

vs Karşılaştırma listesi
Karşılaştır